Tilbud fra maler i 2021 (Gratis & Uforpligtende)

Maler & Malerfirma Priser & Maler Tilbud

Vi elsker at male – gør du?

Synes du det er sjovt at male eller er det en af de opgaver du allerhelst vil kunne overlade til andre, eller vil du bare gerne have det overstået i en fart? Så har du sikker brug for en professionel maler, og er det tilfældet er du havnet det helt rigtige sted. 

For hos Boligmesteren elsker de at male, de ved faktisk ikke noget bedre end at forlade en bolig med et tip, top udført malearbejde. Ikke nok med at klare alle maler opgaver som maling af vægge, lofter, døre og vinduer. Så sætter de også filt op, pudser og spatler vægge i alle rum både i private hjem og i firmaer.

Professionelt malerfirma 

Boligmesteren samarbejder med professionelle malerfirmaer der udføre alle typer af malerarbejde både store som små maleopgaver. Alle deres malermestre og svende har gennemgået vores grundige kvalitetstjek for at sikre dig en tryg og ordentlig oplevelse ved hver maleropgave deres udføres dig og du skal bruge hjælp til.

Hvad koster en maler? 

En maler koster typisk fra 300,- kr. i timen og op efter. Når du indsender din opgave til Boligmesteren, vil de gennemgå den fra top til bund, før de vil tage en samtale med dig, det gør de for at sikre dig at du får det bedst egnede tilbud til din maler opgave.

Hjælp til opsætning af filt

Synes du det er svært at få væggen helt glat når du skal til at sætte filt op. Så har du måske brug for vores hjælp. Boligmesteren kan hjælpe dig med at sætte filt op i din bolig, så det bliver helt glat og fint at se på. Deres malere har nemlig mange års erfaring med lige netop det og de kan klare alle størrelser af filt opgaver, store som små.

Maling af døre og vinduer

Ønsker du hjælp af en professionel maler til at få malet dine døre og vinduer? Boligmesteren har hjulpet tusind vis af danskere gennem de sidste mange år og kan helt sikkert også hjælpe dig med maling af dine døre og vinduer.

Maling af vægge og loft

Ønsker du at få malet dine vægge og lofter og har du ikke overskuddet til selv at male dem, eller måske vil du heller foretrækker at få en fagmand til at klare arbejdet for dig.

Maling ved fraflytning

Har du solgt din bolig, eller skal du flytte helt normalt? Vi kender hovedpinen ved at skulle have gjort hele boligen ren og evt. også at få den malet ved fraflytningen, inden den næste familie eller person skal flytte ind. 

Står du og skal flytte i en ny bolig kan det mange gange være en uoverskuelig opgaver at skulle i gang med at male, for hvor skal du begynde og hvor skal du slutte. Ved at indsende din opgave til Boligmesteren vil de være i stand til at hjælpe dig med dit malearbejde og gøre din hovedpine til ”deres.”

Maling af badeværelse

Skal du have malet dit badeværelse er det måske en god ide at få en professionel maler til at udføre malerarbejdet, da det kræver speciel maling til vådrum og det kan mange gange godt drille en der ikke er fagmand på området. Du vil jo gerne undgå at malingen boble op eller begynder at skalle af når du går i bade. Det kan der nemlig være stor sandsynlighed for at det vil gøre, især i ældre ejendomme og gamle lejligheder i for eksempel København.

Indhent et uforpligtende malertilbud

Inden du tager endelig stilling til vores tilbud, vil det være en god ide, at have indhentet tilbud fra andre malerfirmaer, så du har noget at sammenligne vores med.

Del:

Flere artikler

Få uforpligtende Tilbud